Свіжий номер «Журналу головного енергетика» / №8/2021, серпень

У попередніх випусках ми висвітлювали теми впровадження енергоменеджменту та проведення енергоаудиту за стандартом ISO 50001. На продовження розкриваємо практичний досвід ПрАТ «Київський картонно-паперовий комбінат» з оцінювання й керування енергетичними ризиками, включно зі зразками розроблених документів.

Які дані потрібно зібрати для розрахунку реконструкції вентиляційної системи, як модернізувати вентиляцію та кондиціювання, підвищивши ефективність їхньої роботи, пояснює наш постійний експерт.

Розглянемо, за якими критеріями варто обирати різні типи реле, трансформаторів та інших складових релейного захисту та як забезпечити їх надійне функціонування.

Як вирахувати оптимальну періодичність обслуговування трансформаторних підстанцій та на які нюанси слід звертати увагу під час їх експлуатації – відповідаємо на ці та пов’язані запитання від наших передплатників у докладній статті.

Із запитаннями, зауваженнями чи побажаннями звертайтеся на електронну адресу jge@techmedia.com.ua. Також ви можете замовити висвітлення в журналі актуальних для вас тем або поділитися власним досвідом.

Будьмо разом!