Свіжий номер «Журналу головного енергетика» / №10/2021, жовтень

Розрахунок показників енергоефективності та базових енергетичних ліній – це ті моменти в стандарті ISO 50001, які викликають чи не найбільше запитань у головних енергетиків. Як це реалізують на ПрАТ «Київський картонно-паперовий комбінат» – у статті про практику енергоаналізу.

Тонкощі розрахунку норм витрат матеріалів і трудомісткості робіт та складення кошторисів на роботи в електроустановках розкриє наш постійний експерт.

Досліджуємо, за допомогою яких сучасних приладів можна автоматизувати роботу котлів та іншого газового обладнання, і якого ефекту вдасться досягти цим шляхом.

На багатьох підприємствах системи вентиляції та кондиціювання все ще витрачають надто багато енергії. Вивчаємо різні підходи до підвищення їхньої енергоефективності та практичні рекомендації із цих питань.

Розповімо, які вимоги висувають до електрощитового обладнання в разі приєднання електроустановки до електричної мережі існуючого споживача.

Із запитаннями, зауваженнями чи побажаннями звертайтеся на електронну адресу jge@techmedia.com.ua. Також ви можете замовити висвітлення в журналі актуальних для вас тем або поділитися власним досвідом.

Будьмо разом!